Top

Welkom bij hét Jouster Bouwbedrijf

Werken bij Cornel betekent dat je deel uitmaakt van een hechte familie. Ons bedrijf kenmerkt zich door lange dienstverbanden. In voortvarende tijden, maar ook wanneer het economisch even tegen zit.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om bij te scholen en om jezelf verder te ontwikkelen. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom geven we continu aandacht aan de best mogelijke arbeidsomstandigheden.

 

Specialist in veelzijdigheid

Werken bij ons betekent deel uitmaken van een hecht bouwbedrijf. Hou je van veelzijdigheid, dan ben je bij ons op de juiste plek. Zo zijn we actief in de nieuwbouw van woningen en bedrijfshallen, maar ook de verbouw van woningen en renovatie. Dit doen we niet alleen in Friesland, maar ook in de omliggende provincies en in het Gooi. Een breed scala aan werkzaamheden waar ontzettend veel moois wordt gemaakt. Elk specialisme vindt bij ons een plek.

 

Een gezellig team

Ervaar hoe een team ook écht een team is met zorg voor de mens, ruimte voor ontplooiing en aandacht voor het individu. Waar ook tijd is voor activiteiten buiten het reguliere werk.

Vacatures

Werken bij Cornel met vakmensen in de meest uiteenlopende functies, lijkt je dat wat? Bij ons werken vakmensen met unieke vaardigheden en doorpakkers met gedrevenheid in de genen. Ben jij dat ook? Mail dan naar  info@bouwbedrijf-cornel.nl