Top
 

Activiteiten

Bouwbedrijf Cornel beschikt over een zeer brede kennis en ervaring. Metselen, timmeren, stucadoorwerk en projectontwikkeling, wij realiseren het voor u. Daardoor kunt u met recht een beroep doen op Bouwbedrijf Cornel B.V. voor de realisatie van een turn-key project.
a

Nieuwbouw

Samen met onze deskundigen geven wij advies over wat bij u past en wat realistisch is. Bij het bouwen van een huis komt veel kijken: milieu- en veiligheidseisen; vergunningen; bodemonderzoek. Door de jaren heen zijn wij hier aardig wegwijs in geraakt en regelen dit graag voor u.

Onderhoud, renovatie

Voor het aanzien van uw bezit, maar ook bouwtechnisch gezien is tijdig onderhoud van belang. Wanneer dit niet gebeurd zal in veel gevallen de waarde van het pand dalen. Door uw woning goed te onderhouden, zal deze juist in waarde stijgen. Wij houden rekening met het karakter van uw pand, zodat deze bewaard zal blijven.

a

Verbouw

U wilt uw woning verbouwen of uitbreiden. Maar kan dat? Kan die muur daar zomaar weg en mag die dakkapel geplaatst worden? Hoe zit het met vergunningen, bouw- en regelgeving? Voor het juiste advies komt u bij ons! Samen bekijken we de mogelijkheden.

Bouwplan

Om uw ideeën te kunnen realiseren stellen wij samen met u een bouwplan op, deze bestaat uit een ontwerp, een offerte, een planning, een advisering in een bouwmethode en keuze van materialen. Hierna kunnen we starten aan het bouwen van uw droom!

a

Restauratie

Restauratie van monumentale panden is een vak apart, hiervoor beschikt Bouwbedrijf Cornel B.V. de nodige papieren, kennis en ervaring.

Het bouw traject

Bij het bouwen en verbouwen van een huis komt veel kijken. Bouwregelgeving, welstand en vergunningsaanvraag. Veel bureaucratische rompslomp waar u niet op zit te wachten en waar wij u graag bij helpen. Wij willen dat het bouwtraject een mooi en bijzonder proces voor u wordt! Uw enige zorg is dat uw droom werkelijkheid wordt. En dat is de taak van Bouwbedrijf Cornel.