Top

Nieuwbouw

NIEUWBOUW

Bij het bouwen van een woning moet aan veel worden gedacht. Het is niet alleen het oog dat iets wil, de woning moet immers ook praktisch zijn. Er zullen vele keuzes gemaakt moeten worden. Kiest u bijvoorbeeld voor de traditionele bouwmethode of een moderne methode? Welke materialen wilt u gebruiken? Natuurlijke-, onderhoudsvrije-, duurzame- en of prijsbewuste materialen? Ook op gebied van energiezuinigheid zijn vele nieuwe ontwikkelingen waaruit keuzes, keuzes en nog meer keuzes moeten worden gemaakt.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de realisatie van uw nieuwe woning. U kunt zelf het ontwerp (laten) verzorgen en door ons laten beoordelen. Na de beoordeling zullen wij een helder en duidelijk advies geven en een offerte uitbrengen. Zo krijgt u een duidelijk inzicht in de werkzaamheden en de kosten die deze met zich meebrengen. U kunt ook uw ideeën voor uw huis vanaf de eerste stap met ons delen. Wij luisteren naar uw wensen en komen met een ontwerp, welke zo vaak aangepast kan worden tot u helemaal tevreden bent!

Samen met onze deskundigen geven wij advies over wat bij u past en wat realistisch is. Bij het bouwen van een huis komt veel kijken: milieu- en veiligheidseisen;  vergunningen; bodemonderzoek. Door de jaren heen zijn wij hier aardig wegwijs in geraakt, we regelen dit graag voor u.

Kijkt u eens bij onze projecten om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden!

,,Je moet het je mensen naar de zin maken. We zoeken ook ploegjes bij elkaar die passen bij het karakter van de klant. Het moet klikken.”

Marten Cornel

Directeur, eigenaar