Top

Nieuwbouw

NIEUWBOUW

Bij het bouwen van een woning moet aan veel worden gedacht. Het is niet alleen het oog dat iets wil, de woning moet immers ook praktisch zijn. Er zullen vele keuzes gemaakt moeten worden. Kiest u bijvoorbeeld voor de traditionele bouwmethode of een moderne methode? Welke materialen wilt u gebruiken? Natuurlijke-, onderhoudsvrije-, duurzame- en of prijsbewuste materialen? Ook op gebied van energiezuinigheid zijn vele nieuwe ontwikkelingen waaruit keuzes, keuzes en nog meer keuzes moeten worden gemaakt.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de realisatie van uw nieuwe woning. U kunt zelf het ontwerp (laten) verzorgen en door ons laten beoordelen. Na de beoordeling zullen wij een helder en duidelijk advies geven en een offerte uitbrengen. Zo krijgt u een duidelijk inzicht in de werkzaamheden en de kosten die deze met zich meebrengen. U kunt ook uw ideeën voor uw huis vanaf de eerste stap met ons delen. Wij luisteren naar uw wensen en komen met een ontwerp, welke zo vaak aangepast kan worden tot u helemaal tevreden bent!

Samen met onze deskundigen geven wij advies over wat bij u past en wat realistisch is. Bij het bouwen van een huis komt veel kijken: milieu- en veiligheidseisen;  vergunningen; bodemonderzoek. Door de jaren heen zijn wij hier aardig wegwijs in geraakt, we regelen dit graag voor u.

Kijkt u eens bij onze projecten om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden!

Elke dag om 5.30 uur ’s ochtends drinken we hier met de jongens een bak koffie, voordat ze het land ingaan. En op vrijdagmiddag drinken we een borrel.

Gydo de Graaf

Eigenaar, calculator

,,Je moet het je mensen naar de zin maken. We zoeken ook ploegjes bij elkaar die passen bij het karakter van de klant. Het moet klikken.”

Marten Cornel

Directeur, eigenaar

We kunnen gerust stellen dat Bouwbedrijf Cornel mee gaat met de tijd, waarbij flexibiliteit, oplossend vermogen, vakmanschap, goede prijsstelling, betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid cruciaal zijn. We kijken terug op een mooie periode en bevelen Bouwbedrijf Cornel zeker aan!

Familie Oud

Klant

We kunnen gerust stellen dat Bouwbedrijf Cornel mee gaat met de tijd, waarbij flexibiliteit, oplossend vermogen, vakmanschap, goede prijsstelling, betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid cruciaal zijn. We kijken terug op een mooie periode en bevelen Bouwbedrijf Cornel zeker aan!

Familie Oud

Klant

Wij wilden graag onze huidige vakantiewoning slopen en een nieuwe vakantiewoning laten bouwen. Voor ons werk zijn wij veel in het buitenland, dus we zochten een betrouwbare aannemer. Vol vertrouwen zijn we het proces ingegaan en zijn zo blij met het resultaat! Afgelopen zomer hebben wij heerlijk kunnen genieten in ons nieuw gebouwde woning.

Familie de Jong

Klant