Top

Elke dag om 5.30 uur ’s ochtends drinken we hier met de jongens een bak koffie, voordat ze het land ingaan. En op vrijdagmiddag drinken we een borrel.

Gydo de Graaf

Eigenaar

,,Je moet het je mensen naar de zin maken. We zoeken ook ploegjes bij elkaar die passen bij het karakter van de klant. Het moet klikken.”

Marten Cornel

Directeur, eigenaar

We kunnen gerust stellen dat Bouwbedrijf Cornel mee gaat met de tijd, waarbij flexibiliteit, oplossend vermogen, vakmanschap, goede prijsstelling, betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid cruciaal zijn. We kijken terug op een mooie periode en bevelen Bouwbedrijf Cornel zeker aan!

Familie Oud

Klant

We kunnen gerust stellen dat Bouwbedrijf Cornel mee gaat met de tijd, waarbij flexibiliteit, oplossend vermogen, vakmanschap, goede prijsstelling, betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid cruciaal zijn. We kijken terug op een mooie periode en bevelen Bouwbedrijf Cornel zeker aan!

Familie Oud

Klant

Wij wilden graag onze huidige vakantiewoning slopen en een nieuwe vakantiewoning laten bouwen. Voor ons werk zijn wij veel in het buitenland, dus we zochten een betrouwbare aannemer. Vol vertrouwen zijn we het proces ingegaan en zijn zo blij met het resultaat! Afgelopen zomer hebben wij heerlijk kunnen genieten in ons nieuw gebouwde woning.

Familie de Jong

Klant

Sorry, no posts matched your criteria.